sisällä ihmisen

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 17.5.2024 14:01

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Tunteet ja mieli,
hauras elekieli

Joista molemmat luetaan,
ajatukset jaetaan
ja toista tuetaan

Herkkä mieli, sisältä soma
jonka ulosanti pirun kova

Sisältä hauraan ihmisen
paistaa sielunsa kauneus

Omin tavoin ja tuntein
jokainen koittaa

Arjen seasta
näitä tavoittaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Arki tuottaa yleensä melko usein niin sanotusti pieniä ihmeitä. 

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot