together we will be complete

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 26.4.2024 11:24

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Ei ole enää mitä menettää
En ansaitse enempää

Tuska vihlaisee sisintäin,
sydämelläin ei hyvä näin

Sen pinta kovaksi turtuu,
pieniksi paloiksi paikalleen murtuu

Ote irtoaa kerran viimeisen,
Olen yksin

Nyt tunnen sen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttu tunne, surullisuudessaan kaunis runo.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut