hyrr

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 19:02

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Maan kaukaisen tuuli kantaa mukanaan,
vieden murheet pois paikkaan tukalaan
Paikkaa tätä täytyy jokaisen pelätä,
ellei ihminen murheitaan ajoissa selätä
Joutua saattaa silloin tänne,
täältä soittaa et voi sä ystävälle
Sammuu tähti, ei jaksa loistaa,
pahoja asioita korvaasi toistaa
Tänne joutua et sä saa,
sinä tarvitset parempaa,
jota jokainen tahtoo tunnustaa,
ei kantaa selässä punnustaan
Sen saa pakenemaan,
kun asiat nämä päästä pois
saat sakenemaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut