Suvitaival

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 9.5.2024 20:23

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Suvitaival kantaa taakkaa raskaan talven,
Peittoon hangen jättää jälkeen ajatuksen,
avartuvan huokauksen takaa on toiveen tie,
Haaveena kulkien, sulkien silmät pimeydelle
antautuen sille kaikkein kauneimmalle
Mannerjää peittää usvaisan maiseman,
peittäen samalla sen kaikkein kauneimman
Se sulaa pois

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo kesän tulemisesta

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut