Paha sana

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 11.6.2024 19:50

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Matkaan pilvien päällä, mietin elämää
Ehkei olisi pitänyt alkaa haaveissa elämään
Tahto kasvoi liian suureksi, muuttaen ajatuksen turhuudeksi
Ei voimat riittäneet päällä kovan maan, miksi meninkin toiselle niin pahasti sanomaan,
Se ihmistä seuraa halki pitkän meren,
nyt sitä ikuisesti pakenen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut