halki

Runoilija WingsOfDeath

mies
Julkaistu:
159
Liittynyt: 7.5.2009
Viimeksi paikalla: 13.4.2024 19:02

Asuinpaikka: Oulu
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.1992

“A man who doesn't love easily, loves too much." -Dale Cooper
 

Mitä siitä mieleen jää,
kun sydän särkyy yhtenään.
Kaatuu maailma,
ei päähän muuta mahdukkaan,
silti se aina satuttaa.
Miksi avata silmät kirkkaudelle,
jos valo ei jaksa paistaa?
Tiet taitavat kulkea eri kaistaa,
ei jaksa ymmärtää,
tuntuu kuin kolahtaisi nenään kyynärpää,
makaa sydän syrjällään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut