Sunnuntai.

Runoilija 9a1e43aa37a2f751bd44fb8b0244ab93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2008
Viimeksi paikalla: 5.2.2019 10:26

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään huudan itseni riekaleiksi
Kiljun täysillä päin maailmaa
En haluaisi enää kestää
Mutta joku minut saa jäämään

En tiedä uskoako huomiseen
En enää vain jaksa
Kun minua hakataan päin kasvoja

Yhä isommalla kirveellä.

Selite: 
sunnuntait on iha p....
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot