Tuhannessa yössä

Runoilija 9a1e43aa37a2f751bd44fb8b0244ab93

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.2.2008
Viimeksi paikalla: 5.2.2019 10:26

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
-

 

Voisin vaikka tuhat yötä vaeltaa
Vuodattaa kyyneleitä jokainen päivä
Repiä itseni surulla riekaleiksi
Antaa itseni vaipua unholaan
Lopettaa uskomisen hyvään
Ja lakata olemasta Minä

Silti en saisi
sinun aiheuttamaa tuskaa
irti minusta.

Sillä sinä tuhosit luottamuksen
Uskon
Toivon
Rakkauden
Kaiken mitä minä kannatin
Sydämeni päällä

Kun vain jätit kertomatta
Että sinulla on joku.

Selite: 
petturuudesta.
Kategoria: 
 

Kommentit

Näissä niin paljon, loputtomasti tuttua. Kipeys huokuu monista näistä, riipaisevan kauniisti.

Näissä niin paljon, loputtomasti tuttua. Kipeys huokuu monista näistä, riipaisevan kauniisti.

 

Käyttäjän kaikki runot