Tuuleen kadonnut

Runoilija DarkBlueWorld

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.9.2010
Viimeksi paikalla: 5.8.2016 14:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaitelias mies. Mutta sanat puhuvat, kuin kuvat ne kiinnittyvät sieluun, jäävät varjoiksi varjon tilalle.
 

Löysin sinut
palasta paperia
kirjan välistä sydämeen käärittynä
olit tuuli puistossani
liikutit keinua
ja hieman sisintäni
olit kuin syksyn lehti
liian vapaa ja hento
kestämään kylmän talven

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot