Mieliteko

Runoilija Magdaleena

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olla välittämättä seurauksista.
Tehdä planeetasta juoksuhiekkaa.
Kävellä pois tai hypätä korkealta.
Suudella tai tappaa.

Sytyttää tuleen tai antaa vain olla.

Antaa maailman
ja itsensä
unohtaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot