Nimetön

Runoilija Magdaleena

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 19.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Heikkous on outoa.
Outo oudon kanssa
kaksin verroin oudompaa.

"Etkö ylitä itseäsi?
Äpärä."

Väkivallantekoja päässä.
Rakastan heikompaani.
Siis lyön.
Ei olisi minusta uskonut...

Ne jäävät sinne;
ne pysyvät päässä.

Ne pysyvät päässä!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ajatuksiin tulee välillä kummallisuuksia... Ja joku viisas nuppitohtori oli joskus sanonut: murha päivässä, pitää mielenvirkeänä, ajatustasolla siis!

 

Käyttäjän kaikki runot