I want...

Runoilija Coco Aveline

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kehrään
ja
katselen

kun sinä
kiemurtelet.

-Puraisenko?

Selite: 
Just a one kiss?
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot