Kohtaamisia

Runoilija Roccari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Epätoivo. Ahdistus. Masennus. Silti omituisen tyyni olo. Olen angstiteini.
 

On viimeisiä kohtaamisia
kun tuttu ihminen lähtee pois
heittäen hyvästit
halaten jättääkseen
ja lupaa ajatella lämmöllä

On viimeisiä kohtaamisia
kun ihmisen näkee viimeisen kerran
ystävänä tai rakkaana
ystävällinen katse silmissään

Sen jälkeen ei puhuta tai jätetä viestejä
eikä muistella rakkaudella
Se työnnetään mielestä pois
tai ajatellaan katkeruudella
silkalla vihalla

Molemmissa on haikeus
molemmista jää suru

Viimeisiä tapaamisia
jälkeenkatsovan silmät painaa selässä
Onko silti mahdollisuus

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Roccari Vähenen 7.12.2011 0 Runo
Roccari Selitys 7.12.2011 0 Runo
Roccari Huomionhaku 7.12.2010 0 Runo
Roccari Kohtaamisia 7.12.2010 0 Runo
Roccari Paine 19.11.2010 1 Runo
Roccari Viattomuus 18.11.2010 1 Runo
Roccari Autio maa 16.11.2010 1 Runo
Roccari Pohdinta 15.11.2010 0 Runo
Roccari Ensilumi 15.11.2010 1 Runo
Roccari Eroosio 15.11.2010 0 Runo