Eroosio

Runoilija Roccari

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.5.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Epätoivo. Ahdistus. Masennus. Silti omituisen tyyni olo. Olen angstiteini.
 

Huomiota, huomiota
et saa koskaan kylliksesi
ja ilmestyt aina sinne, missä sitä on eniten tarjolla
Laadulla ei niin väliä
eikä sillä nolaatko itsesi
Koska ainakin he katsovat sinua
ehkä jonain päivänä jopa hyväksyvätkin
Siihen asti pelaat tätä peliä

Huomiota, huomiota
epävarmuutesi haluaa yhä lisää
mutta ei se lääkitse tai paranna
Muutoin kaikki narkkarit olisivat onnellisia
Etkä näe sitäkään, kuinka takanasi kuiskitaan
et voi saavuttaa arvostusta näin

Loisteputkivaloissa olet tilanteen hallitsija
kun kaikkien katseet palavat sinussa
niin kauan kuin et tiedost amiten se sinua kuluttaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Roccari Vähenen 7.12.2011 0 Runo
Roccari Selitys 7.12.2011 0 Runo
Roccari Huomionhaku 7.12.2010 0 Runo
Roccari Kohtaamisia 7.12.2010 0 Runo
Roccari Paine 19.11.2010 1 Runo
Roccari Viattomuus 18.11.2010 1 Runo
Roccari Autio maa 16.11.2010 1 Runo
Roccari Pohdinta 15.11.2010 0 Runo
Roccari Ensilumi 15.11.2010 1 Runo
Roccari Eroosio 15.11.2010 0 Runo