Runo Miralle

Runoilija kewl

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miuwa's company
 

Mira on mun kulta
eikä mikään kukkamulta.
Mira kehrää kuin kissa
eikä haise pahalle kuin pissa.

Mira on nätti
eikä lainkaan tiskirätti.
Suoraan sanoen hän on paljon enemmän kuin västäräkki!

Kun miran nään
"voi stondis sentään!"
Jos Miraa halaa rivosti
alkaa paleltaa himosti.

Eräs asia on totta
hän on miun oma lotta<3.
Hän tietää, että eräs häntä rakastaa,
ja tekee kaiken hänen puolestaan.

Yks toive vaan
Miran vain nähdä haluan taas.
Kai omistaa sut aina saan
enkä menetä sua koskaan?

Selite: 
aika söpöä multa ;D
Kategoria: 
 

Kommentit

piäni<3 :D

piäni<3 :D

 

Käyttäjän kaikki runot