Life is cruel!

Runoilija kewl

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 21.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Miuwa's company
 

On tekemistä paljon
mutta hetkellinen on elämä.
Kuuluu kuiskaukset syvältä
elämäni haudoista.

Mutta miksi et ole täällä?
Kun voisit olla myös sylissäni.
Elämä on kuin kidutusta
mutta ei aivan niin musta.

Vaikk’ elämä muuttuu
niin muistot voi säilyy.
Elämässä voi olla nätti
mutta helvetissä ehtii olemaan rätti!

Lopetan runon tähän,
En minkään mädän!

Selite: 
Tähän runoon käytin aikaa monia vuosia.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämä on kyllä hieno ja monipuolinen runo :DD Tykkäsin tästä, suosikeihin menee --->

 

Käyttäjän kaikki runot