My best friend

Runoilija Viivivi

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 26.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elä omaa elämää jätä muut rauhaan! <3
 

Rakkauden värillä, kaikki mä väritän,

tähän oon ryhtyny,

kyl mä sen käsitän. Suhde on

korttitalo jota mä

vaan rakennan, rakennan ain uudestaan,

kyhään aina parempaa. Se ei koskaan kaadu,

ku petä ei meist kumpikaan, välil tuntuu etten

kestäis olla eros tuntiikaa,

se hetki ku kahestaan

tääl kuljetaan, kaikki esteet

tieltämme pois suljetaan.

Jep, no kyl tää alkaa menee rutiinist,

joka paikkaan

yhes jopa sisälle sun uniiski.

Käsi kädes mihi ikinä

sit mennäänki, piirrän sydämmiä

pitkin selkääsi.

Välil pitää nipistää et tajuu

kaikki täysil, huomaan

että totta se on, aina siinä käy niin.

Pety en mä koskaan,

turha sitä on kierrellä, rakastan sua,

voin vaik sanoo sen joka kielellä !

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot