Ikävä

Runoilija max77

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun uhraat oman maailmasi liian monta kertaa, 
huomaat eläväsi vain muita varten.

Muista Rakastaa siis Itseäsikin, 
sillä sen sinä voit saada aina takaisin.

When you Sacrifice your World too Many Times,
You Realize Living Only For Others.

Therefore Remember to Love Yourself too,
because That you can get  back all the way.
 
Juuri nyt
tahtoisin kovasti,

halata sua lujasti,

kertoo mitä mieleni kuvasti,

kun silmäni mä suljin,

sun kasvojas täällä vain kurkin...
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot