Sammutettu liekki

Runoilija max77

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.8.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kun uhraat oman maailmasi liian monta kertaa, 
huomaat eläväsi vain muita varten.

Muista Rakastaa siis Itseäsikin, 
sillä sen sinä voit saada aina takaisin.

When you Sacrifice your World too Many Times,
You Realize Living Only For Others.

Therefore Remember to Love Yourself too,
because That you can get  back all the way.
 

Rakastunut ihminen,
jakaa kauneutta ympärilleen,
kuin kukka, joka kaipaa
metensä juojaa.

Kuinka julmalta tuntuukaan nähdä
silmiesi sammuvan,
katseesi hiipuvan,
toivoa, menetettyä
ihastusta.

Kuinka tuo rakastunut itsekin,
tuntuu silloin löytävän
sielunkumppaneitaan,
kuin itsestään elämänsä polulla.
Näkee kauneuden,
vaikka se olisi syvälle piilotettu.

Itkee itsekin sisällään,
kuinka julmaa
on hymyssä suin hyvästellä.
Ihminen, joka hänkin olisi
voinut olla se Oikea.
Kipinä itselläänkin sisällään.

Ihanan ystävän sinusta saan,
jonka kanssa sävelet samat,
toisensa kaltaiset,
vaikkeivat tavalla toisella,
yhteiset....
Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Raastavan kaunis.

kaunis ja hauras runo, hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot