Hulluutta

Runoilija Dj DreamShot

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Anteeksi pitkä poissa oloni, mutta nyt alkaa tulla taas uusia runoja ---TERVETULOA--- Dj DreamShotin sivuille
 

Päässäni jyskyttää ja kuulen ääniä, "olenko sekoamassa" kysyn itseltäni, " olenko minä edes olemassa".

mikä on se mikä saa minun ajatukseni laukkaamaan ?

En ole hullu olen vain hieman erikoinen.

Voimaton olo ja jatkuva pimeys, eihän tämä ole tervettä taikka normaalia alkuunkaan.

huomaan putoavani lattian läpi syvään pimeyteen ja uskottelen itselleni että tämähän on vain unta, ei minun tarvitse pelätä.

Äkkiseltään huomaan että elämäni luisuu käsista ja en kohta tunne enään ketään, olenko yksin tässä maailmassa.

minulla on muistoja isästäni, äidistäni ja muusta perheestä,

Minulla on tunteita mutta en tunne niitä, minä tunnen kipua mutta en välitä siitä.

Miksi minut tänne heitettiin ja hylättiin, miksi minut tänne tuntemattomaan tyhjiöön yksin jätettiin.

Jumala kuuletko minua, näetkö minut ?

Rukoilen auta minua sillä luulen kuulevani sinut !

Tämä on hulluutta hulluutta HULLUUTTA, en jaksa enään pääni halkeaa ja minä rikkoudun palasiksi.

Annan pimeyden vetää minut puoleensa ei edes enään vasten tahtoani, olen valmis lähtemään olen saanut tarpeekseni.

Selite: 
tää on tällästä modernia tyyliä, siis Omaa modernia tyyliä, jota huomaa paljon tulevassa musiikissani. Kiitoksia kun vaivauduitte lukemaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

koskettavaa surullista,mutta kuitenkin hyvää tekstiä.

 

Käyttäjän kaikki runot