Tyttö ja perhonen.

Runoilija Dj DreamShot

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.3.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Anteeksi pitkä poissa oloni, mutta nyt alkaa tulla taas uusia runoja ---TERVETULOA--- Dj DreamShotin sivuille
 

Oli tyttö pienoinen,seuranaan kaunis perhonen,

kahdestaan he matkustivat kulkivat vierekkäin, toivoivat olisivat kahdestaan siinä vain,

lammelle he suuntasivat, lummelle he istahtivat,

paikalle sattui kärpänen, ja tilanteesta tuli härkänen,

oli kärpäsellä huono päivä, käynyt katsos huonompi mäihä,

perhonen ja tyttö pieni joilta kyynel poskelle vieri,

miettivät kärpäsen mukaan ottaisivat, jos hänen päivät vaikka paranisivat,

oli tyttö pienoinen, seuranaan kaunis perhonen,

mukaan he ottivat kärpäsen, ja jatkoivat matkaa iloiten.

Selite: 
Tuota noin tämmönen tänää
Kategoria: 
 

Kommentit

suloinen <3 paraniko kärpäsen päivä? :)

 

Käyttäjän kaikki runot