Nimetön

Runoilija d79911470960824a9ed6a10f57268cf7

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.1.2008
Viimeksi paikalla: 30.9.2018 13:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.4.2024

Sydän mustelmilla.
 

Itken.
Itken niin vuolaasti.
-Sisäisesti.

Kylmä maailma
ja
sen rujot,
vahvuutta rakastavat
pakottivat
minut siihen.

"Et pysty olemaan tarpeeksi vahva"

"Ei herkät ihmiset pärjää täällä"

Tiesin.

Nykyään olen kuin te,

Mutta vieläkin vahvempi

Kannan maailman taakkaa harteillani.
-Luhistumatta

Te murrutte ympärilläni,

Minä voitin kulissien ylläpitämisen.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot