Nimetön

Runoilija d79911470960824a9ed6a10f57268cf7

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 15.1.2008
Viimeksi paikalla: 30.9.2018 13:20

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

Sydän mustelmilla.
 

Teen kaiken mitä tahdot,
enemmänkin.
Unohdin itseni menneisyyteen,
liekö enää tunnenkaan itseäni.
Sinä olet muovannut minut
mielihalujasi vastaavaksi.
Silti en onnistu,
en saa sinua onnelliseksi.
Rakkaudestako tämän teen?
Koska tulee aika, kun rakastat takaisin?
Tuleehan se aika vielä?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot