Nimetön

Runoilija decie

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.7.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

''Kunniakkainta ei ole olla kaatumatta vaan nousta ylös joka kerta''
 

Yksin askel raskas on
Vaikeempaa kuin tajuutkaan
Et osaa rakkaitas arvostaa
puolikskaan nii paljon kuin tarvetta
Jos mulla ois joku niin joka päivä kertoisin
kuinka välitän ja rakastan
Venaan sitä henkilöö
joka astuu mun elämään
Oon suunitellu kaiken
kuiteski oon yksin
Tekisin mitä vain
et saisin jonkun lähellein
Ettei jokainen askel ois samanlainen
ettei jokainen päivä ois pelkkää yksinäisyyttä
Odotan jotain
mitä tiedän etten voi saada
Liian hyvää mulle
Pitäis se vaan uskoo

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
decie Nimetön 16.8.2009 0 Runo
decie Nimetön 16.8.2009 0 Runo
decie Nimetön 16.8.2009 0 Runo
decie Nimetön 16.8.2009 0 Runo
decie Nimetön 16.8.2009 0 Runo
decie Nimetön 21.7.2009 0 Runo
decie Nimetön 21.7.2009 0 Runo
decie Voimaton 21.7.2009 1 Runo
decie Nimetön 21.7.2009 0 Runo
decie Askel 21.7.2009 0 Runo