Olento

Runoilija baka

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 16.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

pohdiskelija, semivege, parantunut monesta.
 

Jokin olematon on vihainen
Suuttunut jostain syystä
Paiskoo tavaroita pitkin huonetta
Riehuu kuin viimeistä päivää
Tuo harha, mielikuva
Tuo riehuu ja tuottaa pahaa
Tuottaa pelkoa ja epätodellista oloa
Tuo olematon olento todellisuuden ja
epätodellisuuden rajalta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
baka Vihdoinkin 2.5.2012 1 Runo
baka Olento 4.10.2008 0 Runo
baka Kuoleman puutarha 23.5.2008 0 Runo
baka Viilto 10.3.2008 1 Runo
baka Tunteita 15.2.2008 1 Runo
baka Älä satuta 2.2.2008 3 Runo
baka Yhdessä 18.1.2008 2 Runo
baka Painajainen 18.1.2008 0 Runo