Kaunis vuosi

Runoilija Mustakaato

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 23.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen kirjoittanut runoja rippikoulusta lähtien. Runot tekevät minut iloiseksi ja rauhalliseksi. Jotkut runoistani ovat iloisia, toiset surullisia. On rakkautta, on kuolemaa. Erilaiset aiheet tekevätkin runoista niin ihania. ;)
 

Taas on vuosi mennyt,
oli kesä ihana.
Sitten oli pimeä syksy,
niin märkää ja sateista.
Ja nyt on valkea Joulu,
aika kynttilöiden ja laulujen.
Vapahtajan syntymän aika,
aika rakkauden ja kiitosten.

Jokainen päivä tänä vuonna,
ja jokainen viikkokin.
Oli täynnä seikkailua,
ja sata toivetta ainakin.
Päivät tietenkin töissä vietin,
ulos ikkunasta vilkaisin.
Näkyivät pihalla leikkivät lapset,
ja oli ilma mitä ihanin.

Nyt kun vietän iltaa kotona,
ja tätä runoa kirjoitan.
Niin mieleen vierivät muistot,
muistot taas yhden vuoden,
– kauneimman.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Herkkä kiitoksen värittämä runo menneestä vuodesta, ripaus joulun odotusta seassa.

 

Käyttäjän kaikki runot