Javier

Runoilija Cielo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.12.2007
Viimeksi paikalla: 8.9.2019 9:21

Asuinpaikka: Tampere
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
17.6.1989

Suomalainen. Hollantilainen. Tamperelainen. Nainen. Kokonainen.
 

Deseo saber todos sobre usted
sanoit lentokoneen laskeutuessa
kun olin jo luopunut toivosta
vaihdoimme poskisuudelmia
ja puhelinnumeroita

Puedo le demuestro algo
kysyit ja veit minut
Doñanan kansallispuistoon
näytit minulle merimetsot
tunsit jopa uhanalaiset lajit

Desde hace allí era un hombre
sormesi sormieni lomassa
Andalusian auringon alla
kerroit minulle Kolumbuksesta
ja Palos de la Fronteran kylästä

No puede usted permanecer aquí
kuiskasit suudellessasi hiuksiani
tunsin tekeväni jotain väärää
sydän tahtoi jäädä luoksesi
järki yritti saada lähtemään

Mañana al mediodía en la playa
tunnistin hahmosi jo kaukaa
olin vain vartin myöhässä, mutta
sinä yllätyit nähdessäni minut
itse yllätyin että edes tulin

oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Cielo Javier 6.9.2016 0 Runo
Cielo Isänmaan toivo 6.9.2016 1 Runo
Cielo Tanka-sarja puolisosta 28.12.2014 0 Runo
Cielo Kirjeen synty 28.12.2014 0 Runo
Cielo Nimetön 4.1.2014 0 Runo
Cielo Nimetön 4.1.2014 0 Runo
Cielo Balleriina 4.1.2014 2 Runo
Cielo Raskaus 4.1.2014 1 Runo
Cielo Nimetön 24.3.2012 0 Runo
Cielo Nimetön 2.10.2011 2 Runo