Nimetön

Runoilija rallantendo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään
päästän sinusta irti

Me katsomme toistemme ohi
ja sanomme merkityksettömiä asioita
teeskenneltyä välinpitämättömyyttä

vaikka voisin
katsoa sinua silmiin
ja sanoa kaikki ne asiat ja enemmänkin

minulla olisi
seitsemäntoista ja puoli minuuttia aikaa
vakuuttaa sinut korvaamattomuudestani

tänään
lähden mielummin kävelylle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tunnelma tulee hyvin esille. Väsymys ja suhteen pettymyksiin kovetettu.

Kaunis, väsynyt.. Pidin kovasti, todella hieno runo

 

Käyttäjän kaikki runot