Nimetön

Runoilija rallantendo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 9.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

kun olet siinä
olet kiintopiste näkökenttäni rajoilla

en näe sinua
vaikka
olet jokapuolella

kääntyneissä selissä
ja kasvottomissa ihmisissä
joista löydän eleesi

niin he ovat minulle olemassa
ja sinä hieman enemmän läsnä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot