ikävä

Runoilija DoctorWho

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se joka ei pelkää ei pelkää!!
 

Minä ikävöin.Minä iltaisin itken;miksi sinun pois piti mennä vaikka tiesit että me tulemme ikävöimään sinua.

Me rakastettiin sinua jä sinä jätit meidät nyt.
Nyt sinulla on hyvä olla.
Meitä katselet pilven reunalt´

toivon että joskus takaisin tulet.

Selite: 
ikävöin todella häntä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot