joulu!

Runoilija DoctorWho

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 9.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Se joka ei pelkää ei pelkää!!
 

On joulu,kaikki ihmiset ryntäävät,tönivät ja ovat tylyjä
toisia kohtaan.

jouluna kiltti olla pitää tai lahjoja
lainkaan saa sä et.Pukki risuja tuo jos et kiltisti oo!

Selite: 
no en ny tiä hmm tuli kumminki tehtyä
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot