Haluan

Runoilija sumusade

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Inspiroidun unista.
 

Haluan kaiken
silmät ja suusi
Mielen ja hengen
lihat ja luusi

Haluan voimaa
ja haluan valtaa
Sinulta ottaa ja
sinulle antaa

Haluan rakkautta
ja haluan himoa
Aina ja eniten
haluan sinua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot