Runo nimeltään ahdistus

Runoilija Sinisilmäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos menet pois, mitä minulle jää?
 

Mitä minulle tääne jää?

Ystäväni ovat kaikonneet
vai kaikkosinko minä?

Uusi elämä, uudet haasteet.
Niin kai sen tässä iässä kuului mennä

Mutta minä pyörin neljän seinän sisällä tässä talossa,
jonka olinpaikan Jumala hylkäsi selkänsä taakse

Tässä taloudessa, jossa polkupyörä on ainoa toimiva kulkuneuvo

Olen loukussa.

Mitä minulle tänne jää,
kun maailma vie minulta sinutkin

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuttuja fiiliksiä, välillä ainakin. Hienon tekstin olet saanut aikaiseksi :)

 

Käyttäjän kaikki runot