Vahvistus vai unohdus?

Runoilija Sinisilmäinen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 1.12.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos menet pois, mitä minulle jää?
 

Rutistat minua, jotta pysyisin vielä kasassa
Ero vain vahvistaa tunnetta

Yö on lyhyt ja pian olemme taas bussipysäkillä,
jota olen oppinut inhoamaan

Bussin lähenevät valot,
epätoivoni,
lohduttava katseesi
Viikosta toiseen

Päivät haihtuvat hiljaisina

Tunnustelen sanojasi
Ero vain vahvistaa tunnetta,

Mutta miksi joku meni lisäämään,
tai unohdusta

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot