Tämä hetki

Runoilija saparopäätyttö

nainen
Julkaistu:
1
Liittynyt: 11.8.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on rivien välissä.
 

olen eksynyt suuntiin
joita ei ole
astunut sisään
ja sinä ulos
arkipäiväinen liike jota kukaan ei huomaa
miten selväksi puhut kaiken
kunpa uskoisit minua kun sanon
että tämä hetki on kaikki
miksi pelkäät, kun ei ole muuta pelättävää
kuin tämä hetki
ja tässä hetkessä minä rakastan sinua

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot