Ystävälle

Runoilija Midnight Wave

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 23.8.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaipasit häntä koko ajan
Kauan olimme odottaneet pientä hetkeä kanssasi

Ja sinä kaipasit häntä
Ei ikävältäsi aikasi riittänyt meille
Minä pelkäsin, että ystävyytemme tuhoutuu
jos et voi enää olla kanssamme, olla ilman häntä

edes pientä hetkeä

Mutta se ei kestänyt
Hän ei jäänyt

ja vahinko ei ollut tappavaa
olemme yhä ystäviä.

Selite: 
Vaikka olisittenkin rakastuneita, muistakaa yhä ystävänne...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot