joka sormelle

Runoilija da1bcfcdc03e726958d29bab33cc44c3

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 19.11.2007
Viimeksi paikalla: 17.9.2019 23:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.4.2024

My heart is broke, but I have some glue.



(Once I had love and it was gas)

jos sinulla ei ole mielikuvitusta, älä lue tätä sillä silloin et ymmärrä ettei sinun tarvitsee ymmärtää, että pelkkä kokeminen riittää. eivätkä runot kerro minusta eivät ainakaan siitä minusta josta luulet, tai et ainakaan tiedä että kertovatko eikä tarvitse kysyä jos et tiedä

Elämällä ei ole muuta merkitystä kuin se, minkä me annamme sille.


-----
Kiss the demons out of my dreams.

 
 

isoksi iskosi, kasvoi maasta
se sisu ja pinna ja mies niin luja
kuin suoraan Kalevalasta
minä luulin että kalavale tai kalavelka

viilipytyn lailla käsivarret hiekassa
mutta rakkaudessa ja ruuanlaitossa
minulla ei ole kärsivällisyyttä
edes keittää perunoita

se toinen mies on kuin
Alexander Stubb tai äitini
ja niin täydellinen etten tule koskaan saamaan
mutta sen kanssa tekisin vauvoja
vaikken vauvoja haluaisikaan

tämä ei ole päiväkirja
tämä on vain pienen pieni haaremi
ne keinot joilla suojelen itseäni
elämää suuremmilta
kolhuilta

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot