joka sormelle pt. 4

Runoilija da1bcfcdc03e726958d29bab33cc44c3

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 19.11.2007
Viimeksi paikalla: 17.9.2019 23:35

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

My heart is broke, but I have some glue.



(Once I had love and it was gas)

jos sinulla ei ole mielikuvitusta, älä lue tätä sillä silloin et ymmärrä ettei sinun tarvitsee ymmärtää, että pelkkä kokeminen riittää. eivätkä runot kerro minusta eivät ainakaan siitä minusta josta luulet, tai et ainakaan tiedä että kertovatko eikä tarvitse kysyä jos et tiedä

Elämällä ei ole muuta merkitystä kuin se, minkä me annamme sille.


-----
Kiss the demons out of my dreams.

 
 

aurinko on ja pilvetkin ovat
ja maa ja puu ja kivet
minä syleilen koko maailmaa
mutta tunteita minä pakenen
sillä ne ovat saatanasta

tämä vaihdos tekee minulle hyvää
ei itseään voi löytää ellei ensin katoa
eikä voi tulla täydelliseksi
jos ei ensin ole epätäydellinen
ihan hajalla ja rikkinäinen

kuinka minä nautinkaan tästä
viidennestä miehestä jolla on sana hallussa
ja kuudennesta joka juo ja paistaa lettuja
salaa toivon että se rasva
menisi suoraan rintoihini

onneksi en ole
kenellekkään tilivelvollinen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis tykkään tästä :)

Ovelia vetoja, vahvoja säveliä!

 

Käyttäjän kaikki runot