Elämä

Runoilija MetalRain

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 8.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sokea maailman tarkkailija, äänetön kuiskaaja.
 

Pelkään elämää,

kuollakseni.

Selite: 
Niin monta tietä ja mahdollisuutta, jää käyttämättä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuli mieleen Kaarlo Sarkian runo "Älä elämää pelkää": "Älä elämää pelkää, / älä sen kauneutta kiellä..." (esim. Kootut runot 1977). Pidän runostasi. Hieno kaikessa ytimekkyydessään.

...samoin.

Eikä elämistä pelossa voi kutsua elämiseksi. Ihminen vaistomaisesti pistää elämän luomille muutoksille vastaan, vaikka pääasiassa ovat vain hyvästä (I can tell ya).

Pidin.

Hieno. Ja samoin..

 

Käyttäjän kaikki runot