Katinkultaa

Runoilija MetalRain

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 8.1.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sokea maailman tarkkailija, äänetön kuiskaaja.
 

Vuoroveden lailla käyt rantaan. Nopeasti ja kuohuen sulatat kuopat ja kuhmut. Vanhoja toiveita tuot mukanasi.

Kukaan muu ei niitä voi kantaa. Eihän ne ole edes totta. Sinuun ne vuosia sitten ripustin, muistoihin sulautin.

Kohtaamme vain hetkittäin, emme enempää. Muuten totuus paljastuisi, muistoissa olisikin vain kasa katinkultaa.

Selite: 
Muistoja vuosien takaa. Aaltoillen käy kääntymässä, vaan aina tekee vaikutuksen.
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot