Nimetön

Runoilija Artemis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Kaikki ovat kaksinaamaisia
Ja asiat kaksipiippuisia
Pelastamassa maailmaa
Ostamassa uutta roinaa
Kertakäyttökulttuurissa
Mummon nahkasaappaissa
Turkistarhaus on väärin, mutta oma hilleri on häkissä
Kyniminen on tuskaa, mutta kenes höyhenet täkissä
Afrikassa huudetaan: "Jotain meillekin tuokaa"
Mutta mä syönkin enemmän vitamiinipillereitä, kun itse ruokaa

Karja syö sademetsät ja antibiootit
Mutta itse karjaahan syökin vain idiootit

SE MIKÄ PANNULLA PAISTUU
TUSKIN HYVÄLTÄ MAISTUU
PIHVISTÄ TIRSKUU RASVAA
JOLLA KESKIVARTALO KASVAA
JA JOKA ÖLJYNKÄYTTÖÖN LANKEAA
SAA ELÄÄ ELÄMÄÄ ANKEAA

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

yhteiskuntakritiikkiä , hyvä

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Artemis Nimetön 15.1.2010 0 Runo
Artemis Nimetön 18.12.2009 0 Runo
Artemis Nimetön 18.12.2009 0 Runo
Artemis Strawberry clouds 14.12.2009 0 Runo
Artemis Vomit 18.11.2009 0 Runo
Artemis Youcanthelpme 17.11.2009 0 Runo
Artemis Morning Dew 27.9.2009 0 Runo
Artemis Nimetön 18.8.2009 0 Runo
Artemis Nimetön 23.7.2009 0 Runo