Nimetön

Runoilija Artemis

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sä sanot, ettet voi ymmärtää
Ja että mä olen sekopää
Oon tyhmä, koska stressaan
Juoksen itkien vessaan
Oon hullu, kun mä nauran
Piirtäessäni verisen vauvan
Ja vain sairas ihminen pystyy käsiään
Samalla tavalla leikkelemään
Sinuna en sanoisi mitään
Voit suusi kiinni pitää
Sua tuskin on päivittäin lyöty
Tarkkailtu, mitä jääkaapista on syöty
Lukittu omaan huoneeseen
Heitetty yöllä pakkaseen
4-vuotiaasta asti pistetty tiskaamaan
Kännisiä vanhempia lattialta kiskomaan
Hyppynarulla hakattu, henkarilla heitetty
Lemmikkihamsterit ruuaksi keitetty
Jos kyyneliä valui, turpaan tuli lisää
Siinä oppi vihaamaan sekä äitiä, että isää
Joten puhu sinä poika siitä, kuinka eläminen on helppoa
Ja että kellään ei ole täällä minkäänlaista syytä masentua

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Artemis Nimetön 15.1.2010 0 Runo
Artemis Nimetön 18.12.2009 0 Runo
Artemis Nimetön 18.12.2009 0 Runo
Artemis Strawberry clouds 14.12.2009 0 Runo
Artemis Vomit 18.11.2009 0 Runo
Artemis Youcanthelpme 17.11.2009 0 Runo
Artemis Morning Dew 27.9.2009 0 Runo
Artemis Nimetön 18.8.2009 0 Runo
Artemis Nimetön 23.7.2009 0 Runo