Miksi kaikki meni näin

Runoilija Paori

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoittaminen on kuin ystävä joka ei kysele turhia, mutta auttaa lohduttamaan. Palautetta kaipaan, hyvää ja huonoa,mutta mollaus jääköön :)
 

Mulla ois liikaa kysyttävää,
miksi, miksi, miksi ja miksi.
Vielä kerran miksi!

Kysymyksiä, joihin kukaan ei tiedä vastausta.
En minä, etkä sinäkään.

Tiedän vain, ettei menneeseen ole paluuta.
Mutta tulevaan voi vielä vaikuttaa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot