Kivitetty elämä

Runoilija Borntowrite

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 29.7.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Haaveilija.
 

He heittivät häntä kivillä
vaikka he eivät kutsuneet häntä haukkuma nimillä

Hänen silmänsä vuosivat verta
koska tämä ei ollut ensimmäinen kivityskerta

Hän oli ystäviä vailla
Eivätkä he ymmärtäneet häntä samalla lailla

Joka yö hän itki
ja verisiä kyyneliään litki

Toiset voivat jatkaa elämämiään aivan suotta
Hän kuitenkin tulee muistamaan joka ikisen hetken monta vuotta

He vain vielä jatkoivat koska hän oli niin kiltti
Hän suojasi muita valheillaan kuin viltti

Lopulta hän kuitenkin päästi irti
ja eräänä kauniina päivänä itsensä hirtti

Selite: 
Omistettu läheiselle jonka tunsin kauan mutten tiennyt hänen sisäisestä tuskastaan. Jos on ongelmia, niistä pitää kertoa toisille - ei hautoa sisällään.
Kategoria: 
 

Kommentit

surullinen :( mutta hyvin riimitelty

 

Käyttäjän kaikki runot