Nimetön

Runoilija Nsam

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Ikkuna säröilee, mutta katsoa sinne et uskalla.
Pelkäät mitä siellä näetkään heijastuvan.

Tahdoit täydellisyyttä,
vaadit rikkumattomuutta.

Ehjää ja kirkasta lasia?

Muottiisi valettua
tahtoosi taipuvaa
aina periksi sinulle antavaa.

Pettymys kun
lapsesi, nuori aikuinen
ei olekaan mielestäsi täydellinen.
Muistaa uudet ja vanhat vääryydet
mitkä halusit maton alle lakaista.

Kun tahtoosi taivu en
lyöt jälleen nyrkin ikkunaan,
särö aina vain levenee
ja uusia koko ajan tulee.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Nsam Nimetön 13.11.2014 0 Runo
Nsam Nimetön 13.10.2014 0 Runo
Nsam Nimetön 22.9.2013 0 Runo
Nsam Nimetön 13.2.2013 1 Runo
Nsam Onni 25.6.2012 0 Runo
Nsam Nimetön 24.5.2012 1 Runo
Nsam Yksinäisyydestä 23.1.2012 0 Runo
Nsam Kaipaus 23.1.2012 0 Runo
Nsam ♥ 7.4.2011 0 Runo
Nsam Ystävä 16.2.2011 0 Runo