Loppu

Runoilija 276885c37d0dc735ed733ed38a51ee15

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 25.7.2014
Viimeksi paikalla: 9.3.2019 15:24

Asuinpaikka: 2a703188e94bc91cb39537ab2f4b5734
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
30.4.2024

Pidän sanoista. Kiitos jokaisesta kommentista, arviosta ja arvostelusta!!
 
Liian vaikea kysymys
haluatko kanssani olla

Ymmärsin kyllä vastauksen
hiljaisuudesta

Mikään mitä sen jälkeen sanoit
ei hiljaisuutta murtanut
käänsit vain veistä

Eikä sen jälkeen mikään
ole sattunut niin lujaa

eikä tuntunut yhtä epätodelliselta

et jättänyt minulle mitään
mahdollisuutta
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Riipaisevaa, ja elämänmakuista. Taiten kuvailtu.
 

Käyttäjän kaikki runot