Huoneessa

Runoilija huuhkis

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.11.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Pimenevä pieni huone, ovi lukittu.
Valo pakenee, hiipuu olemattomiin.

Tiedän, avain on jossain tässä.
Hapuilen sitä ympäriltäni.
Kuin sokeana.

Tyhjä huone, tai liki tyhjä.
Pöytä nojaa seinään.
Rampa kun on, jalka poikki.

Pöydän päällä ei avainta ole.
Vain pahvinen leivän pala.
Vatsan se täytti.
Ravinnoton, en silti jaksa seistä.

"Anna valo!", pyydän.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
huuhkis Vaikein sivu 27.5.2014 0 Runo
huuhkis Paratiisi 12.12.2012 0 Runo
huuhkis Valvon 21.1.2011 0 Runo
huuhkis Kohtaaminen 19.11.2010 4 Runo
huuhkis Huoneessa 8.1.2010 0 Runo
huuhkis Uusi Valo 6.7.2009 0 Runo
huuhkis Syys 19.11.2008 0 Runo
huuhkis Pois 7.2.2008 1 Runo
huuhkis 434 18.1.2008 0 Runo
huuhkis Ikävä 28.12.2007 0 Runo