Nimetön

Runoilija Forevermore

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

pyörremyrskynä sielussani
nostatat kyyneleet
kuin vastatuuli
työnnät kohti tuntematonta
luonnottomalla voimalla
ja otat hetkeksi tyyneen syliisi

samalla vetäen henkeä
voimia keräten

jotta voisit hiipua
jäätyviksi perhosiksi vatsani pohjalle
ja kadota kartalta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot