Talvi.

Runoilija juliahei

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 30.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivoisin, että runojani lukiessasi luot tapahtumasta kuvan. Niin minä teen niitä kirjoittaessani.
 

Ulos satoi lumipeite viime yönä.
Mutta sade tulee pian.
Lämpö tulee pian.
Kesä tulee pian.
Jolloin lumi sulaa.
Mikään ei ole ikuista.

Pienenä vielä juostiin pellolla kilpaa,
kukaan ei uskaltanut juosta
tielle asti.
Pienenä oli nuo leikit hurjat,
oli sitten mukana pokemonit tai
tikkumajat hiekkalaatikolla.

Nyt kun seison ikkunan vieressä
katsoen tuota samaa peltoa,
samaa hiekkalaatikkoa
kolmetoistavuotiaana,
mielessäni on vain yksi ajatus.

Minne katosi lapsuus ?

-julia 23.2.-09 15:43.

Selite: 
ANTEEKSI ETTEN OLE VASTANNUT VIESTEIHINNE, KONEENI ON OLLUT HUOLLOSSA ENKÄ OLE KÄYNYT TÄÄLLÄ PITKÄÄN AIKAAN. kiitos syntymäpäiväterveisistä ja hyvistä kehuista. ne todella lämmittivät mieltämi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä runossa on huima annos aikuisuutta.
Pidän tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot