Miksi ?

Runoilija juliahei

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 30.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Toivoisin, että runojani lukiessasi luot tapahtumasta kuvan. Niin minä teen niitä kirjoittaessani.
 

Sanoit, rakastit.
Toimit, vihasit.

Pilasit.

Sanot katuvas. Niin kävi viimeksi.
Elämäni suurin virhe oli antaa anteeksi.

Teit sen taas.

Sanoit, rakastit.
Toimit, vihasit.

Selite: 
oon aika viisas
Kategoria: 
 

Kommentit

Ei nääkään hassumpia o;

Suoraa puhetta,suloista kaunaa,aivan ihana!

 

Käyttäjän kaikki runot